Namık Kemal Anaokulu

Telefon : 0 352 691 20 30
Belgegeçer : eposta 759750meb.k12.tr
WEB https://incesunamikkemalanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Semerkent Mah. Sebahattin Çakmakoğlu Cad. Anaokulu Blok No 101/A İncesu / KAYSERİ
VİZYON : Okul Öncesi Eğitim´in ilke ve amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitim öğretim ortamı oluşturmayı hedefleyen, minik adımlarla geleceğe yürüyen, çağdaş bir gelecek için öğrencilerimizin yeteneklerini en üst seviyeye ulaştırarak aile ve toplumla olumlu ilişkiler kurup, aileleri de eğitimi destekleyici çalışmaların içine alan; mutlu, sağlıklı, gelenek ve göreneklerine sahip çıkan, farklı sosyoekonomik çevrelerde yetişen öğrencileri aynı çatı altında toplayan, her çocuğun farklı ve özel olduğunu ve bireysel farklılıkları dikkate alıp benimseyen bir kurum olarak, ahlaklı, kendini gerçekleştirebilecek, özgüveni yüksek çocuklar yetiştirerek öğrenmeninönündeki tüm engelleri kaldıran, sürekli gelişen,saygın bir eğitim-öğretim yuvası, alanında örnek ve lider bir kurum olmak.
MİSYON : Namık Kemal Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını, milli manevi ve kültürel değerleri benimseyen, yaratıcı düşünüp düşüncelerini bağımsızca ifade edebilen, vatan millet bayrak aile ve insan sevgisini benimseyen,kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan ve geleceğe güvenle bakan mutlu bireyler yetiştirmeyi ayrıca "her çocuk farklı ve özeldir" sözünü ilke edinen okul öncesi eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM